A www.libertysquareparking.com és a www.lipotgarazs.hu weboldalak megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket:

A www.libertysquareparking.com és a www.lipotgarazs.hu weboldalak, illetve az azon található minden tartalom a Tippin Parking Corp Kft. szellemi tulajdona.
Megjelenő teljes képi és szöveges tartalom szerzői jogi, és védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Tippin Parking Corp Kft. kifejezetten erre vonatkozó írásos hozzájárulásával lehetséges. Kivételt képeznek ez alól a felhasználóink által írt cikkek, hozzászólások.
A Társaság fenntart minden jogot, mely a tartalom, vagy a webhely bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos. A Tippin Parking Corp Kft. bármely, a portál használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. A weboldalon keresztül eljuttatott adatokat a Tippin Parking Corp Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartja és kezeli. Ezeket az adatokat ugyanolyan védelemmel kezel, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A Társaság pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
A felhasználók által feltöltött tartalmak mindig a beküldő saját véleményét tükrözik, azokért a Tippin Parking Corp Kft. nem vállal felelősséget.
Liberty Square Parking Kft. 1054 Budapest, Szabadság tér 17